Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
 x 

  • Shopping bag is leeg

privacybeleid

Via www.campsencamps.nl worden jouw persoonsgegevens verwerkt. Camps & Camps vindt de bescherming van jouw persoonsgegevens erg belangrijk en verwerkt deze gegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op het gebied van gegevensbescherming (AVG).

Camps & Camps BV, gevestigd aan Floralaan 1, 5928 RD te Venlo (KvK 61045683), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze verklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens Camps & Camps verzamelt, verwerkt en met welk doel.

PERSOONSGEGEVENS

Bij het gebruik maken van de diensten van Camps & Camps, het bezoeken van de website www.campsencamps.nl en het contact opnemen met de klantenservice van Camps & Camps kan het noodzakelijk zijn dat je persoonsgegevens dient te verschaffen. Het verschaffen van persoonsgegevens is afhankelijk van de diensten van Camps & Camps waarvan je gebruik maakt of de reden waarom er contact is tussen jou en Camps & Camps. Wij zullen deze gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die je met ons sluit of als dit wettelijk verplicht is.

ACCOUNT

Om bij Camps & Camps te kunnen bestellen, dien je je eerst te registreren. Na registratie bewaren wij jouw gegevens zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Op deze manier kun je ook eenvoudig een vervolgbestelling plaatsen. Camps & Camps slaat deze gegevens op in het klantenbestand van de website.

Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken bij Camps & Camps:

  • voornaam en achternaam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Zodra je ingelogd bent heb je toegang tot jouw ingevulde gegevens en online aankoophistorie. Jouw gegevens kun je te allen tijde wijzigen en inzien. Op het moment van registratie hebben alleen jij en Camps & Camps toegang tot jouw persoonsgegevens.

BESTELLING

Als je een bestelling wilt plaatsen op www.campsencamps.nl dien je in te loggen of jezelf te registreren. Je kunt er ook voor kiezen om een bestelling te plaatsen als gast. Het is dan niet noodzakelijk om een account aan te maken bij Camps & Camps. We hebben alleen de gegevens nodig voor het afhandelen van jouw bestelling en om contact te hebben over jouw bestelling.

De persoonsgegevens die Camps & Camps nodig heeft om jouw bestelling te verwerken:

  • voornaam en achternaam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Zodra je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je informatie over jouw bestelling via email.

BETALING

Wanneer je over gaat tot betaling van jouw bestelling, worden jouw betaalgegevens verstrekt aan onze payment processor Stichting Pay. Dit is noodzakelijk om jouw betaling en eventuele terugbetaling te kunnen verwerken. Jouw online aankoop met een pinpas of credit card wordt afgewikkeld door Stichting Pay. Indien je voor achteraf betalen gekozen hebt, wordt je betaling verwerkt door Billink. De volgende informatie is zichtbaar in het systeem van Stichting Pay:

  • transactie
  • betaalwijze
  • locatie en tijd
  • bij een creditcard betaling wordt de achternaam en voorletter, een deel van het kaartnummer, de verloopdatum, soort kaart en land van herkomst van de creditcard getoond.

VERZENDING

Als je betaling verwerkt is, wordt jouw bestelling verzonden met My Parcel (PostNL). Door het plaatsen van een bestelling verstrek je jouw voor- en achternaam en adresgegevens aan My Parcel. Op deze manier kan Camps & Camps een postlabel printen en jouw bestelling afleveren op het door jou aangegeven adres.

KLANTENSERVICE

Als je contact opneemt met de klantenservice van Camps & Camps worden, indien noodzakelijk, de volgende gegevens verzameld:

  • voornaam en achternaam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • bestelnummer
  • inhoud correspondentie

Camps & Camps gebruikt deze gegevens om te kunnen reageren op jouw klacht, verzoek of vraag.

COOKIES

Camps & Camps gebruikt technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

GOOGLE ANALYTICS

Camps & Camps maakt tevens gebruik van Google Analytics. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over jouw surfgedrag verzameld. Camps & Camps gebruikt deze gegevens voor analyse- en optimalisatiedoeleinden. Op basis van deze informatie kunnen we zien hoe de website gebruikt wordt en hoe we de website kunnen verbeteren.

NIEUWSBRIEF

Op www.campsencamps.nl kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Camps & Camps. Deelname aan de Camps & Camps mailinglijst is vrijwillig en alleen jouw voornaam en emailadres worden hiervoor verzameld. Het doel van de nieuwsbrieven is om de beleving voor jou te verbeteren en de tevredenheid te verhogen. Op deze manier wordt je via email op de hoogte gesteld van het laatste nieuws over producten, diensten, acties en evenementen van Camps & Camps.

Je kunt je altijd afmelden voor de emailnieuwsbrief via de afmeldlink in de nieuwsbrief.

ONDERZOEK

Camps & Camps kan u vragen deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Dit is altijd vrijwillig en alleen op uw verzoek worden uw gegevens verzameld. De uitkomst van het onderzoek wordt door Camps & Camps gebruikt om de diensten en producten te verbeteren.

ACTIES EN EVENEMENTEN

Camps & Camps kan u vragen deel te nemen aan een actie of evenement. Deelname aan een actie of evenement is vrijwillig. Camps & Camps kan, afhankelijk van de actie of het evenement, de volgende gegevens verwerken:

  • naam
  • adresgegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • geboortedatum

Camps & Camps gebruikt deze gegevens om jouw deelname aan de actie of het evenement mogelijk te maken.

BEWAREN VAN GEGEVENS

Camps & Camps bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Camps & Camps en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij u een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Camps & Camps wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Camps & Camps neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CONTACT

Voor vragen of opmerkingen over het privacy beleid van Camps & Camps kun je contact opnemen met de klantenservice van Camps & Camps.

Camps & Camps
t.a.v. klantenservice
Floralaan 1
5928RD Venlo
Nederland
telefoonnummer: +31 (0)77 3030410
emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Camps & Camps behoudt het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Om van wijzigen op de hoogte te blijven, adviseert Camps & Camps deze privacyverklaring geregeld te raadplegen. Deze privacy verklaring is voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op: 1 november 2018.

account

     

Gratis verzending
vanaf € 50,- in Nederland.


join us on

nieuwsbrief





© COPYRIGHT 2018 - CAMPS & CAMPS

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je kunt je op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de afmeldlink in de e-mails te klikken. Lees de informatie over ons privacybeleid op de website.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om je in te schrijven, erken je dat je informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over de privacyprocedures van Mailchimp.

subscribe to our newsletter

You can unsubscribe at any time by clicking on the link in the footer of our e-mails. Read the information about our privacy policy on this website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to register, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Read more about Mailchimp's privacy procedures here.

nieuwsbrief